ChiromanţieLINIILE

Linia inimii
Traverseaza palma, de sus in jos, incepe de la muntele lui Jupiter (aratator) si se termina la incheietura pumnului.
Directia sa este aproape verticala si dupa cum o indica numele sau , arata aspectele legate de inima, senzualitate, viata amoroasa.
Daca este clara, dreapta si lunga, aceasta persoana are mari calitati afective, dovedind multa generozitate. Atentie daca incepe subiectul muntele lui Saturn (mijlociu) aceasta persoana va avea tendinta sa confunde senzualitatea si sentimentele.
Daca are un traseu care face o curba si ea este dreapta, aceasta persoana are o inima seaca si nu tine cont de sentimentele altora.
Daca sfarsitul liniei este in mai multe segmente pe muntele lui Jupiter (aratator) aceasta persoana va putea face o casatorie bogata.
Daca tot parcursul este in forma de lant sau de incrucisari, aceasta persoana a fost sau va fi adesea singura.
Daca linia inimii se separa, pe lungime, in doua linii ale inimii, aceasta persoana va putea trai doua aventuri sentimentale in acelasi timp la un moment dat. Daca din contra se separa in doua spre muntele lui Jupiter (aratator) va avea noroc in dragoste.
Daca linia nu este constanta si apar incrucisari sau forme de lant, persoana nu este constanta in relatiile amoroase.
Daca linia este lata si stearsa, nu exista nici o sansa de a te juca cu aceasta persoana mizand pe sensibilitate, pentru ca nu are.

Linia vietii
Se gaseste chiar deasupra degetului mare. Punctul de pornire este subiectul aratator, inconjoara muntele lui Venus si se termina la incheietura pumnului.
Judecand logic si asociind aceasta linie si ramificatiile, putem avea o idee aproximativa asupra duratei vietii si sanatatii persoanei.Ea reprezinta deci viata si mai ales evenimentele principale ale existentei.
Referitor la lungime exista mai multe opinii. Dupa unii indica durata vietii, dupa altii nu...
Daca este clara si regulata, sanatatea va fi buna si viata fericita, iar persoana va avea parte de longevitate.
Daca se dubleaza, persoana va avea noroc, bogatie si succes, dar daca se dubleaza pe muntele lui Venus, vitalitatea va fi crescuta. Numim aceasta linie si linia ingerului pazitor.
Daca este foarte subtire sau intrerupta, sanatatea nu va fi extraordinara, iar persoana ar putea avea un caracter iritabil.
Daca este lata si adanca, caracterul persoanei poate fi violent.
Desenele in forma de cruce sau lanci de pe linie indica bolile.

Linia norocului
Traverseaza palma, de sus in jos, incepand de la muntele lui Saturn (degetul mijlociu) si terminandu-se la incheietura pumnului.
Sa observam punctul de plecare, putem spune nasterea liniei norocului.
Daca punctul de pornire este pe muntele Lunii este probabil ca aceasta persoana a fost obligata sa schimbe tara, in orice caz sa calatoreasca pentru a evolua in viata. Este vorba de o plecare, dar poate fi si o casatorie sau obligatia de a fi cu cineva pentru a evolua. Directia sa este mai mult sau mai putin verticala, iar definitia sa este fatalitatea.
Daca este clara, norocul va fi in general alaturi de aceasta persoana.
Daca este cu adevarat foarte marcata, aceasta persoana va fi foarte determinata.
Daca pe traseul liniei norocului apar mici desene, de exemplu cruci, incrucisari sau forme de lanturi, aceasta persoana a avut o tinerete dificila, fara indoiala, obligatia de a avea grija de sine destul de devreme.
Daca este scurta, norocul nu va fi cu adevarat un aliat pentru a reusi si va trebui sa munceasca mai curand decat sa se bazaze pe el.
Daca porneste clar de la incheietura pumnului, aceasta persoana a trebuit sa faca o alegere profesionala rapid la inceputul vietii.
Daca, din contra, ea este decalata in raport cu incheietura pumnului, dorinta de a intra in viata activa nu a fost de la inceput, i-a trebuit timp pentru a face o alegere.
Daca vedeti pe linia norocului intreruperi, aceasta inseamna schimbari, modificari ale modului de viata destul de importante.

Linia sanatatii
Ea porneste de la incheietura pumnului, alaturi de la linia vietii si urca pana spre degetul mic.
Ea reprezinta sanatatea, asa cum o indica si numele precum si echilibrul nervos al persoanei.
Atentie! Se poate intampla ca ea sa nu apara in palma, dar aceasta nu inseamna ca persoana va avea probleme de sanatate.
Daca apar intreruperi, este posibil ca persoana sa aiba probleme si complicatii de ordin digestiv, fragilitate.
Daca este clara, lunga si dreapta, aceasta inseamna ca persoana in cauza are o sanatate excelenta si putine probleme de sanatate grave.
Daca este dubla, sanatatea este exceptionala, atat din punct de vedere al duratei cat si al calitatii.
Daca se asociaza cu linia vietii pana aproape de degetul mic, viata va fi lunga.

Linia capului
Incepe intre degetul mare si aratator, punctul de plecare fiind adesea aproape de linia vietii, si se termina pe campia lui Marte.
Ea reprezinta calitatile intelectuale ale persoanei, moralitatea, concentrarea.
Daca este clara, dreapta si lunga, persoana este capabila sa aiba rationamente luminate in situatii complicate, iar vointa face parte din personalitatea sa.
Din contra, daca este scurta, nivelul intelectual este destul de scazut, nu pentru ca persoana este proasta, ci pentru ca nu-i place sa studieze.
Daca este dublata de o alta linie paralela, succesul si norocul sunt fara indoiala prezente.
Orientarea acestei linii este importanta pentru citire. Daca linia se indreapta spre degetul mic persoana are inclinatii spre afaceri.
Daca din contra se indreapta spre muntele exterior al lui Marte persoana este repezita.
Iar daca se indreapta mai in jos, spre Muntele Lunii, aceasta persoana va avea intuitie, va gandi si se va mandri cu instinctul sau, dar in acelasi timp va putea da dovada si de idealism.
Daca este foarte subtire totul va fi doar superficialitate in aceasta persoana, iar infidelitatea va aparea adesea in relatiile sale amoroase.
O linie neregulata dovedeste indecizie, imposibilitatea de a ramane fixata pe o decizie.
Daca din contra linia este stearsa si destul de lunga, persoana va dovedi multa imprudenta in deciziile sale. Desenul liniei arata de asemenea problemele legate de stres.

_________________________________________________________

MUNTII

Muntele lui Jupiter se afla la baza degetului aratator.
Acest munte al lui Jupiter reprezinta autoritatea, ambitia si capacitatea de a se face acceptat de catre societate, raporturile cu ceilalti. Priviti-i bine forma pentru ca ne va indica personalitatea persoanei.
Daca este normal, aceasta persoana iubeste viata, nu neaparat ca nu are probleme, dar are un temperament vesel. Cand apare o problema, o analizeaza cu bunul simt caracteristic.
Daca este proeminent, totul este diferit cu acest tip de munte. Aceasta persoana este geloasa, invidioasa, privind si spionand ceea ce au altii. Daca se cauta un dictator, este foarte probabil ca aceasta persoana sa candideze. A domina este cuvantul sau de baza in raporturile cu ceilalti. Asta ca sa nu mai vorbim de orgoliul sau exagerat...
Daca este plat aceasta nu este o persoana pe care se poate conta cand este vorba de a face un lucru consecvent, este destul de lenesa, a se vedea chiar mai mult. Aceasta lene caracteristica ii aduce probleme deoarece fara munca nu exista evolutie, iar pozitia sa sociala se va resimti din aceasta cauza.

Muntele lui Saturn se afla la baza degetului mijlociu.
Acest deget reprezinta fatalitatea, destinul, dar si capacitatea acestei persoane de a da dovada de intelepciune, concentrare si responsabilitate.
Priviti-i forma, ea va indica personalitatea persoanei respective.
Daca este normal, aceasta persoana va avea o viata relativ usoara, destinul nu se va incrancena asupra ei, lasandu-o in pace sa aiba o viata calma. Caracterului ei ii place sa "lupte" si nu se declara usor invinsa.
Daca este proeminent, nu-i plac contactele cu ceilalti, prefera solitudinea ca alegere in viata, se inchide in sine putin prea mult. De regula este pesimista si nu crede ca va putea reusi.
Daca este plat pentru aceasta persoana destinul, loviturile, evenimentele...nu conteaza.Ea este atat de fara griji incat nu-si pune intrebari asupra acestor subiecte, chiar daca sunt serioase.
Cu toate acesta ea va intalni perioade, destul de lungi, de dificultati, dar se va lasa "purtata" de viata.

Muntele Soarelui se gaseste la baza degetului inelar.
Acest deget reprezinta idealul, norocul, iubirea pentru arta sau arte.
Forma sa va indica personalitatea individului respectiv in dragoste si in domeniul creativ si estetic.
Daca este normal, adica nu prea mare in raport cu mana si aplatizat, persoanei ii place sa se cultive, sa invete lucruri noi pentru a putea face descoperiri, iar in ceea ce priveste traseul profesional, va reusi fara sa puna in balanta viata pe care a ales-o.
Daca este proeminent, persoanei ii place sa transpara prin obiecte de lux sau prin imaginea pe care si-o facea ea insasi pentru exterior. Banii au pentru ea un singur rol, sa fie cheltuiti si sa creeze o imagine. Dar atentie, ar fi de dorit sa-si supravegheze mai bine cheltuielile pentru ca la un moment dat ar putea avea surprize.
Daca este plat, acestei persoane nu-i prea place fantezia, fie ca este vorba de ceea ce vede sau de activitatea profesionala. Ii place sa "posede", sa aiba.

Muntele lui Mercur se gaseste la baza degetului mic.
Acest munte reprezinta simtul afacerilor si al stiintelor, al comunicarii, medicinii etc.
Forma sa indica personalitatea individului in ceea ce priveste afacerile si stiintele exacte.
Daca este normal, persoana va avea sau a avut o viata in care a putut sa-si exploateze darul pentru a crea.
Daca este proeminent, persoana dovedeste invidie, ii invidiaza pe ceilalti, foloseste drumuri laturalnice, este vicleana, utilizand siretenia si uneori necinstea.
Daca este plat, persoana nu are "punch", nu crede in nimic si nu are chef de nimic in general. Nu stie cand sa "apuce" o sansa.

Muntele lui Marte se gaseste la baza degetului mare si reprezinta familia, viata amoroasa, dar si vitalitatea.
Forma sa indica personalitatea.
Daca este Normal, viata amoroasa este echilibrata, este vorba despre o persoana de treaba.
Daca este Proeminent, "Casanova" este un apelativ pe care sigur l-a auzit, fie ca este barbat, fie ca este femeie. Ii place sa seduca, iubeste senzualitatea.
Daca este mai Mare decat in mod normal, sexul va domina viata sa amoroasa.
Daca este Plat, dragostea nu este pasiunea sa, relatiile amoroase nu fac parte din placerile vietii sale.

Muntele lui Venus. Este una din cele mai mari parti ale mainii, aproximativ o treime din palma si prin definitie se refera la posibilitatea de a lupta in viata afectiva, amoroasa.
Daca este normal va trebui sa se estompeze usor defectele pe care probabil le-a descoperit citind alte linii ale mainii.
Daca este plat putine sanse ca aceasta persoana sa joace in "9 saptamani si jumatate". Persoana este destul de rece, iar perceptia aspra vietii amoroase in general nu-i ofera posibilitatea de a avea sansa unei vieti afective senzuala.
Daca este proeminent, totul va merge din ce in ce mai bine, senzualitate, armonie in viata de cuplu sau amoroasa.

Muntele lunii este situat pe palma, spre partea de jos a mainii.
El reprezinta receptivitatea, inconstientul, precum si calatoriile, visele, imaginatia.
In ceea ce priveste posibilitatea persoanei studiate de a calatori, ea va fi reprezentata de liniile orizontale care incep de pe muchia palmei.
Daca este normal, persoana este calma, draguta, caracter usor, profesia sa putand fi in domeniul artei.
Daca este proeminent, persoana este mai putin calma decat ceilalti, are mai multa forta, mai multa vointa, dar si mai multa violenta si pasiune, emotiile fiind cele care o conduc in primul rand.
Daca este plat, persoana manifesta foarte putin realism in fata situatiilor, putina jovialitate in societate, este relativ plicticoasa.

Muntele exterior al lui Marte reprezinta capacitatea persoanei de a dovedi curaj in fata situatiilor complexe, dificile.
Verificati forma acestui munte situata pe partea exterioara a mainii.
Daca este normal, aceasta persoana nu se va lasa impresionata de situatii si interventii.
Daca este plat, curajul este in spiritul acestei persoane, dar in fata unei situatii concrete poate dovedi lasitate. In mod clar este mai inclinat spre aceasta decat spre a deveni cavaler.
Daca este proeminent, aveti grija pentru ca aceasta persoana poate face fata cu brio situatiilor noi si situatiilor care necesita curaj, nu neaparat curaj fizic ci si intelectual, iar aceasta persoana ar putea fi violenta.

Campia lui Marte se gaseste intre degetul mare si aratator, in mijlocul palmei.
Aceasta parte a mainii reprezinta in chiromantie capacitatea persoanei de a infrunta problemele, complicatiile exterioare, instinctele sale.
Verificati natura acestei parti a mainii. In functie de rezistenta , fermitate se poate determina rezistenta fizica a persoanei.
Daca este plata si neteda, inseamna ca aceasta persoana este linistita si ca va avea o viata plina de serenitate.
Daca este proeminenta, persoana va da dovada de determinare atunci cand va intreprinde ceva.
Daca pe aceasta campie descoperiti semne sau riduri, persoana lupta contra ei insasi, are o natura ascunsa sau o macina diferite probleme.
Daca din contra este moale sau necurbata, scobita persoana a intalnit sau va intalni probleme, mai ales in legatura cu o decizie pe care trebuie sa o faca sau a indeciziei mult prea prezente in alegerile ei.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one